Je kunt het jezelf heel makkelijk maken en toch lijkt het alsof je hier heel veel werk aan hebt gehad. Ze zien er niet alleen ontzettend gezellig uit maar smaken ook nog eens heerlijk. Wil je het jezelf heel makkelijk maken koop dan een roombotercake, een potje abrikozenjam en een spuitbus slagroom. So easy kan het zijn en als je echt wat meer tijd hebt, bak dan mijn heerlijke roombotercake

Slagroom toetjes (dessert glaasjes)
Ingredienten
Bereidingswijze
-
Bereidingswijze
Klop de slagroom half stijf en voeg de mascarpone en suiker toe. Mix dit tot een mooie stijve creme.
Haal uit de plakjes cake 10 rondjes/reepjes die in de glaasjes passen. Verwarm de abrikozenjam een beetje in de magnetron zodat je dit makkelijk kunt verdelen over de glaasjes.
Nu kun je met het opbouwen begin. Begin met de plakjes cake op de bodem. Spuit een beetje van het slagroom mengsel in het glaasje, daarna een lepeltje abrikozenjam. Doe hier vervolgens nog een plakje cake op en eindig met een mooie toef slagroom. Garneer de glaasjes met wat nougatine, chocolade of een koekje.