Sardientjes in tomatensaus en stukjes aardappel

Sardientjes in tomatensaus en stukjes aardappel
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Wie houdt hier niet van? Hier kan ik zo ontzettend van genieten. Lekker op een warm pistoletje of warme rijst. En dan lekker pittig klaar maken.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Sardientjes in tomatensaus en stukjes aardappel

Bereidingswijze

Ingrediënten:

  • 1 grote blik sardientjes in tomatensaus (schoongemaakt)
  • 1 gesnipperde ui
  • 2 fijngesneden teentjes knoflook
  • 3 kleine aardappelen, in stukjes gesneden en daarna goudbruin gebakken, of 300 gram voorgekookte krieltjes, goudbruin gebakken
  • 1 Surinaamse peper (optioneel)
  • halve theelepel zwarte peper
  • halve theelepel suiker
  • zout naar smaak

Doe een beetje zonnebloemolie in de pan en bak hierin de ui, knoflook en peper glazig.

Nu mogen de schoongemaakte sardientjes (zonder tomatensaus) in de pan en bak dit goed door (5 minuten). Strooi nu de zwarte peper en suiker over de sardientjes. Doe nu de tomatensaus erbij en ook dit bak je nog even goed aan op een zacht vuurtje (5 minuten). Als laatste doe je de aardappeltjes erbij en voeg zout naar smaak toe.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.