Heel eerlijk, niemand heeft deze koekjes geproefd behalve ikzelf. Heel erg maar het is de waarheid. Ik dacht, ik maak een kleine batch om uit te proberen en ze waren echt zo lekker dat ik niet kon stoppen met eten hahaha. Dus ik zal ze heel gauw nog eens maken, zodat de anderen ook kunnen proeven. Dit recept is ook nog eens eivrij.
Ingrediënten voor 40 mini koekjes (verdubbel het recept gerust):
Mix de boter en suiker romig in 2 minuten. Voeg alle ingrediënten vervolgens toe en mix dit door elkaar.
Stop zodra alles gemixt is en doe het beslag in een spuitzak. Spuit rondjes van ca 1,5 cm op een bakplaat met bakpapier.
Plaats het de bakplaat 30 minuten in de vriezer. Doe je dit niet dan krijg je platte koekjes, qua smaak maakt het niet uit.
Strooi wat geraspte kokos over de koekjes en bak ze in 15 minuten in goud bruin in een voorverwarmde oven van 180 graden.