Mango yoghurt tiramisu

Mango yoghurt tiramisu
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Deze frisse yoghurtmousse is heerlijk als afsluiter van een gezellig (kerst) diner, barbecue of serveer ze tijdens een brunch of een feestje. Ze zijn niet alleen erg lekker maar zien er ook nog eens feestelijk uit en je maakt ze binnen een handomdraai. Je kunt de mousse in glaasjes serveren of gewoon heel makkelijk in een grote schaal.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Mango yoghurt tiramisu

Bereidingswijze

Ingrediënten voor ca 8 personen:

  • 500 gram Griekse yoghurt
  • 500 ml slagroom
  • 60 gram poedersuiker
  • 1 verse, rijpe mango in blokjes gesneden
  • 16 maria biscuitjes (2 per glas), of een andere koeksoort die je lekker vindt. 

Mix de slagroom lobbig (half stijf) met de poedersuiker, doe daarna de yoghurt erbij en klop dit nog eens goed door totdat dit was steviger is.

Vul de bodem van de glaasjes of het schaaltje met de helft van de verkruimelde koekjes. Gebruik je glaasjes dan verkruimel je per glas 1 koekje op de bodem. Spuit hier dan een laag yoghurtmousse op, wat blokjes mango, weer een laagje koekkruimels, een laagje mousse en eindig met wat blokjes mango. 

Eet smakelijk! 

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.