Makreel met snijbonen

Makreel met snijbonen
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Zo makkelijk maar zo een lekker recept! Echt genieten. Zeker als je eens weinig tijd hebt om te koken. Staat binnen een handomdraai op tafel!

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Makreel met snijbonen

Bereidingswijze

Ingrediënten voor 2/3 personen:

  • 1 gerookte makreel van circa 400 gram (schoongemaakt)
  • 300 gram fijngesneden snijbonen
  • 1 fijngesneden ui
  • 1 Surinaamse peper (opioneel)
  • 2 fijngesneden teentjes knoflook
  • 1 verse tomaat in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • zout en peper

Kook de spruitjes in 5 minuten beetgaar en giet af.

Doe in een koekenpan een beetje zonnebloemolie en bak hierin de ui, knoflook en peper aan. Nu mogen de stukjes makreel erbij, bak ook dit goed aan met de tomatenpuree en de stukjes verse tomaat.  Als de vis mooi bruin is, doe je hier de snijbonen bij. Blijf goed omscheppen en voeg zout en peper naar smaak toe.

Wij aten hier basmati rijst en zuurgoed bij en de jongens hadden aardappelpuree, gehaktballetje en gewokte broccoli.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.