Kipgehakt met doperwten

Kipgehakt met doperwten
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

De jongens zijn gek op dit gerecht. En ook zo makkelijk te maken. Als ik echt weinig tijd heb om te koken, dan is dit een gerecht waar ik de jongens mee kan verblijden. Lekker met aardappelpuree, rijst of heerlijk op een pistoletje.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Kipgehakt met doperwten

Bereidingswijze

Ingrediënten voor 4/5 personen;

  • 500 gram (kip) gehakt
  • 500 gram diepvries tuinerwten
  • 1 fijn gesneden uit
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels zoute ketjap
  • halve theelepel laospoeder
  • halve theelepel gemberpoeder
  • halve theelepel witte peper
  • zout naar smaak

Doe in een pan een scheutje olijfolie en bak hierin de ui en knoflook glazig.

Hierin bak je vervolgens het gehakt aan. Nu mag de laospoeder, gemberpoeder, witte peper en ketjap erbij.  Schep dit goed om totdat het gehakt bijna gaar is. Doe nu de tuinerwten erbij en blijf goed omscheppen.

Voeg zout naar smaak toe en zodra de erwten zijn verwarmd, is het gerecht klaar.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.