Laatst wilde ik de jongen verrassen met een lekkere maaltijd. Ik zei we gaat vandaag lekker kapsalon eten. M'n oudste zei me meteen; "oh lekker, gaan we bestellen?" "Nee jongen, ik ga het zelf maken" Waarop hij mij een beetje wazig aankeek, hahaha. Maar het is echt zo makkelijk te maken en je weet precies wat er in gaat. De typische kapsalonbakjes vond ik bij de grotere toko. We hebben gesmuld! Omdat ik zelf op dit moment koolhydraatarm eet, nam ik er geen patat bij maar wat meer sla, heerlijk!
Ingrediënten voor 4 personen:
Bak de patat volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak een salade mix van alle stukjes groente
Bak het shoarmavlees in een beetje olie gaar.
Verdeel de patat over 4 bakjes en daaroverheen het vlees. Strooi de kaas over het vlees en doe de bakjes even in een voorverwarmde oven van 180 graden totdat de kaas gesmolten is. Dit duurt ongeveer 4/5 minuten.
Haal de schalen uit de oven, verdeel de salade over de bakjes en besprenkel dit als laatst met de knoflooksaus.
Eet smakelijk!