Kaneelbroodjes van bladerdeeg (cinnamon rolls)

Ga door naar het recept Print recept
1 Voeg toe aan favorieten
pinit

Ik heb al een overheerlijk recept van cinnamonrolls op mijn website staan, je hebt hier wat langer mee bezig omdat je deze onder andere met bloem en gist maakt. Een echte aanrader hoor!

Deze snelle kaneelbroodjes van bladerdeeg zijn ook super lekker en echt binnen een mum van tijd klaar. Heerlijk met de cream cheese frosting erover heen en leuk om met de kinderen te maken.

pinit
1 Voeg toe aan favorieten

Kaneelbroodjes van bladerdeeg (cinnamon rolls)

Bereidingswijze

Ingrediënten;

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 50 gram bruine basterdsuiker
  • 2 theelepels kaneel
  • 1/2 recept van mijn roomkaasfrosting

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het deeg uit. Meng de kaneel samen met de suiker en verdeel dit over het bladerdeeg. Rol het bladerdeeg weer op.

Snij met een scherp mes de rol deeg in 10/12 plakken. Je kunt de rolletjes op een bakplaat, bekleed met bakpapier, bakken of in een ovenschaal. Bedek de ovenschaal dan ook met een stukje bakpapier. Bak de kaneelbroodjes in 15/17 minuten goudbruin.

Ondertussen maak je de helft van het recept van mijn roomkaas frosting. Zodra de kaneelbroodjes uit de oven zijn, smeer je de frosting erover heen.

Genieten!

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.