Indische pasteitjes met bladerdeeg

Indische pasteitjes met bladerdeeg
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit

Ik heb al vele verschillende recepten van pasteitjes met jullie gedeeld. De Indische pasteitjes met bladerdeeg zijn nu aan de beurt. Makkelijker te maken door bladerdeeg te gebruiken en de vulling is lekker pittig. Die je overigens nog pittiger kunt maken door extra sambal toe te voegen.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten
5 from 2 votes

Indische pasteitjes met bladerdeeg

Bak/Kooktijd 10 mins

Bereidingswijze

Ik heb al vele verschillende recepten van pasteitjes met jullie gedeeld. De Indische pasteitjes met bladerdeeg zijn nu aan de beurt. Makkelijker te maken door bladerdeeg te gebruiken en de vulling is lekker pittig. Die je overigens nog pittiger kunt maken door extra sambal toe te voegen.

Ingredients

Instructions

  1. Doe daarna alle ingrediënten in een kom en roer dit goed door tot een mooi mengsel.

  2. Het bladerdeeg snij je in tweeën, vervolgens neem je een eetlepel van het gehaktmengsel en leg je dit op een het bladerdeeg.

  3. Je vouwt het pakketje dicht en met een vorkje druk je de randen goed dicht.

  4. Voordat ze de oven in gaan bestrijk je de pasteitjes met wat geklutst ei.

  5. Bak de pasteitjes of in 22 minuten op 180 graden totdat ze mooi bruin zijn.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

2 Comments

  1. Ik maak ze regelmatig. Na het insmeren met ei doe ik er zwarte sesamzaadjes op.






Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.