Ingrediƫnten voor een 1 ronde boerenbrood;
Breng de kippenbouillon aan de kook samen met de blokjes kipfilet. Zodra de kipfilet de roze kleur verliest, schep je de blokjes eruit en leg je dit apart.
Bak de champignons met het uitjes, knoflook en wat boter, mooi bruin en zet apart.
Smelt 75 gram boter in een pannetje en roer hier de bloem met een garde doorheen, totdat je een mooi mengsel hebt. Laat dit ca een minuut op een zacht vuurtje door bakken, totdat de bloem gaar is. Roer dan steeds een beetje bouillon bij het mengsel, totdat alle bouillon op is en je een gladde saus hebt.
Voeg hier nu de blokjes kipfilet, champignons en mosterd toe en daarna de slagroom en lenteui. Roer dit goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Vul nu het brood met de ragout. Strooi hier vervolgens een laagje geraspte kaas overheen en doe het brood voor 5 min in een voorverwarmde oven van 180 graden, zodat de kaas gesmolten is. (Op de foto was ik de kaas vergeten, dus heb dit achteraf eroverheen gestrooid, ook lekker ;-))
Eet smakelijk!