Ingrediƫnten voor circa 40 kroketjes;
Citroenmayonaise (meng onderstaande ingrediƫnten met elkaar)
Leg de bouillonblokjes in het water met de fijn gestampte teentjes knoflook en laat dit circa 10 minuten doorkoken.
Doe de boter in een pan en laat dit rustig smelten. Als dit gesmolten is, voeg je in 1 keer de bloem toe. Bak de bloem in circa 3 minuten gaar. Voeg hier vervolgens de bouillon aan toe, in kleine scheutjes. Wacht met het volgende scheutje totdat het vorige is opgenomen.
Als je alle bouillon hebt toegevoegd, doe je hier de peterselie en de garnalen bij. Schep dit goed om en voeg naar smaak zout en peper toe.
Laat dit in de koelkast in minimaal 2 uur opstijven. Maak hier vervolgens kroketvormpjes van.
Rol dit door de losgeklopte eieren en daarna door de paneermeel.
Bak de kroketjes in circa 4/5 minuten goudbruin en geniet ervan met de heerlijke sausJe kunt de kroketjes prima invriezen.