Dubai chocolate dessert

Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
Dubai chocolate dessert
pinit

Ik maakte al eerder de Dubai chocolate reep en die viel echt zo goed in de smaak. We zijn allemaal wel gek op pistache, dus ik besloot een lekker dessert te maken met de ingredienten van de bekende Dubai chocolate reep. Nou dit is echt zo snel gedaan en super lekker, deze ga ik zeker vaker maken. Op m’n social media kanalen, kun je een video terug vinden hoe ik de desserts maak.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Dubai chocolate dessert

Ingredienten

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze

    Breek de kunefe in stukken. 

    Laat de boter smelten in een koekenpan en doe hier de kunefe bij. Bak de kunefe in 5 minuten lekker krokant. 

    Doe de kuneft in een schaal en voeg hier de pistachepasta en evt tahinpasta aan toe. Meng dit met elkaar.

    Klop de slagroom op met de poedersuiker, als de slagroom half stijf is, voeg je de mascarpone toe en daarna de yoghurt. Meng dit tot een stevig geheel en doe dit in een spuitzak of een boterhamzakje waar je de punt van afknipt.

    Smelt de chocolade au bain marie en doe dit ook in een boterhamzakje, waar je het puntje van afknipt. 

    Nu begin je met opbouwen. Doe in alle glaasjes een laagje kunefe, daarna een laagje gesmolten chocolade, een laagje van het slagroom mengsel en herhaal de laagjes opnieuw. Garneer met wat fijn gestampte pistachenootjes. 

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.