Ingrediƫnten voor circa 30 blokjes;
Doe de stukjes biscuit, marshmallows, nootjes in een grote kom.
Bekleed de schaal met wat bakpapier, zo krijg je de chocolade er straks makkelijk uit.
Doe in een steelpan een laagje water. In een vuurvaste kom doe je de melkchocolade en roomboter. Leg de kom op de steelpan en laat zo de chocolade en roomboter smelten tot een gladde massa. (deze methode heet au-bain- marie)
Schenk dit over het biscuitmengsel en schep dit goed om. Zorg dat alles bedekt is met een laagje chocolade.
Vervolgens schenk je dit over in de schaal. Verdeel alles mooi en probeer de bovenkant zo mooi als mogelijk glad strijken met een lepel.
Leg de schaal vervolgens minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven daarna snij je de Rocky road in blokjes.
Super leuk om dit in een zakje te doen en weg te geven als cadeautje of mee te nemen op visite.