Ooit gedacht dat je zulke crispy kippenvleugeltjes in de oven zou kunnen maken? Een heel stuk gezonder dan wanneer je ze frituurt en echt erg lekker! De truc is om de kip goed droog te deppen met wat keukenpapier, bakpoeder of maizena aan de kip toe te voegen en om de 20 minuten keren in de oven. Na een uur heb je deze knapperige kippenvleugeltjes.

Crispy chickenwings
Ingredienten
Bereidingswijze
-
Bereidingswijze
Was de kip en dep dit goed droog met wat keukenpapier. Hoe droger de kip is, hoe krokanter ze uiteindelijk worden.
Meng de kip met alle ingredienten. En laat dit min. 30 min intrekken.
Bedek een braadslede met bakpapier en leg hier de kippenvleugels netjes naast elkaar.
Bak de kip in 1 uur gaar en krokant in een oven van 210 graden.
Let op, keer de kip om de 20 minuten om, dus in totaal 2 x.
Eet smakelijk!