Deze saus serveerde ik bij de heerlijke kiprollade. We aten hier gebakken aardappeltjes bij en wat hadden wij hiervan gesmuld! Een lekkere champignon roomsaus kun je eigenlijk bij elk stukje vlees wel serveren. Ontzettend lekker en erg simpel te maken.
Champignon roomsaus
Bereidingswijze
Champignon roomsaus
Ingredients
Instructions
-
Ingrediënten voor 3/4 personen:
- 250 gram champignons (in 4-en gesneden)
- 350 ml kippenbouillon
- 2 x 50 gram roomboter
- 50 gram bloem
- 100 ml slagroom
- 1 teentje knoflook uit de pers
- 1 theelepel tijm
- peper en zout
- 2 takjes verse peterselie
Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.
-
Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.
-
Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.