Onze favoriete pasta recept als wij vegetarisch eten. De jongens zijn er echt dol op. Super makkelijk te maken en o zo lekker!
Tagliatelle met pesto en spinazie
Bereidingswijze
Ingrediënten voor 6 personen:
- 500 gram tagliatelle
- 400 gram verse spinazie
- 2 eetlepels verse pesto
- 400 ml slagroom
- 1 rode peper
- 1 teentje knoflook uit de pers
- parmezaanse kaas
- zout en peper
Kook de tagliatelle gaar volgens de verpakking.
Doe een beetje olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook aan, doe hier de pesto bij.
Nu doe je de spinazie erbij en wok dit op een hoog vuurtje totdat de spinazie iets geslonken is. Schenk de slagroom hierbij en breng dit op smaak met zout en peper.
Laat de tagliatelle uitlekken en doe dit bij de saus. Laat 1 minuutje meekoken in de saus, samen met het fijn gesneden pepertje.
Serveer met parmezaanse kaas.