In Turkije aten we iedere dag wel ravioli. Er was zoveel keuze uit het dinerbuffet maar toch vonden we de ravioli, 1 van de lekkerste gerechten. Ik besloot het thuis een keer zelf te maken. Althans niet de ravioli hoor. Het staat echt nog wel op mijn lijstje om nog een keer zelf pasta te maken. Maar voor nu kocht ik de ravioli in de supermarkt. Ik koos voor de 3 kazen ravioli, maar gebruik gerust een andere soort ravioli. De saus smaakt overal wel bij.
Ravioli in roomsaus
Bereidingswijze
Ingredients
Instructions
-
Bereidingswijze
Allereerst bereid je de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de champignos in plakjes of in kwarten.
Doe de rooomboter in een grote koekenpan en bak hierin de champignons goudbruin. Voeg dan de spinazie in beejts toe en laat het slinken.
Pers de teentjes knoflook fijn en voeg dit toe aan de spinazie.
Voeg de kookroom toe en breng op smaak met zout en peper.
Schep de gekookte ravioli door de saus en warm dit kort mee.
Serveer direct. Garneer evt met gerastpte kaas.