Mijn jongens maakten laatst op de buitenschoolse opvang kaasbroodjes. De jongste, Diyan, wilde ze zo graag ook eens thuis maken. Hij zei; "mam, het is echt niet moeilijk en ik kan het echt zelf maken". Dus deed ik de boodschappen en maakten we samen deze heerlijke kaasbroodjes om mee te nemen naar zijn opa en oma. Ze waren ontzettend lekker en echt heel snel klaar.
Ingrediënten voor 20 kaasbroodjes:
Meng de geraspte kaas met de uienpoeder en oregano.
Snij 1 plakje bladerdeeg door de helft. Leg op de ene helft een volle theelepel van het kaasmengsel. Druk de zijkanten met een vork in zodat je een mooi randje krijgt. Bestrijk de pakketje met wat ei en strooi er vervolgens een beetje van het kaasmengsel overheen.
Bak de broodjes in een voorverwarmde oven van 200 graden in circa 15 minuten goud bruin.