Ik heb al vele verschillende recepten van pasteitjes met jullie gedeeld. De Indische pasteitjes met bladerdeeg zijn nu aan de beurt. Makkelijker te maken door bladerdeeg te gebruiken en de vulling is lekker pittig. Die je overigens nog pittiger kunt maken door extra sambal toe te voegen.
Ik heb al vele verschillende recepten van pasteitjes met jullie gedeeld. De Indische pasteitjes met bladerdeeg zijn nu aan de beurt. Makkelijker te maken door bladerdeeg te gebruiken en de vulling is lekker pittig. Die je overigens nog pittiger kunt maken door extra sambal toe te voegen.
Doe daarna alle ingrediënten in een kom en roer dit goed door tot een mooi mengsel.
Het bladerdeeg snij je in tweeën, vervolgens neem je een eetlepel van het gehaktmengsel en leg je dit op een het bladerdeeg.
Je vouwt het pakketje dicht en met een vorkje druk je de randen goed dicht.
Voordat ze de oven in gaan bestrijk je de pasteitjes met wat geklutst ei.
Bak de pasteitjes of in 22 minuten op 180 graden totdat ze mooi bruin zijn.