Dit lekkere recept heb ik van mijn zusje, haar dochters zijn er dol op en als onze jongens deze aardappelschotel bij haar hebben gegeten, dan krijg ik altijd de vraag wanneer ik dit nou eens ga uitproberen. Dus op een dag besloot ik de jongens te verrassen. Ik vroeg mijn zusje naar het recept en haalde alle boodschappen in huis. Ik was binnen no-time klaar en het was zo veel, dat ik meteen voor twee dagen eten had!
Ingrediënten voor circa 8/10 personen;
Bak de krieltjes in wat boter of olijfolie gaar en haal dit uit de pan.
Bak in een grote pan met een beetje olijfolie, de stukjes kip, bruin. Doe hier nu de sperziebonen bij en wok dit op een hoog vuurtje half gaar. Daarna mogen de plakjes champignons erbij en de krieltjes.
Ook dit schep je goed door elkaar, vervolgens doe je de Boursin erbij en laat dit op een zacht vuurtjes smelten. Als laatste mag de slagroom erbij. Op een laag vuurtje breng je alles 2 minuten aan de kook. Breng op smaak met zout en peper.