Champignon roomsaus

Champignon roomsaus
Ga door naar het recept Print recept
0 Voeg toe aan favorieten
pinit View Gallery 4 photos

Deze saus serveerde ik bij de heerlijke kiprollade. We aten hier gebakken aardappeltjes bij en wat hadden wij hiervan gesmuld!  Een lekkere champignon roomsaus kun je eigenlijk bij elk stukje vlees wel serveren. Ontzettend lekker en erg simpel te maken.

pinit
0 Voeg toe aan favorieten

Champignon roomsaus

Bak/Kooktijd 8 mins

Bereidingswijze

Champignon roomsaus

Ingredients

Instructions

  1.  

     

    Ingrediënten voor 3/4 personen:

    • 250 gram champignons (in 4-en gesneden)
    • 350 ml kippenbouillon
    • 2 x 50 gram roomboter
    • 50 gram bloem
    • 100 ml slagroom
    • 1 teentje knoflook uit de pers
    • 1 theelepel tijm
    • peper en zout
    • 2 takjes verse peterselie

    Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.

  2. Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.

  3. Fruit de knoflook aan in de roomboter en doe hier de champignons bij. Bak deze goudbruin en breng deze vervolgens op smaak met zout en peper.

Heb je dit recept gemaakt?

Tag @mooie_recepten op Instagram en hashtag #mooie recepten zodat wij al jouw recepten kunnen zien.

Pin dit recept en deel het met je volgers.

pinit
Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.